BACK TO BEIGE

28 Mar

FRESH FLOWERS ARE SO GORGEOUS….EVERY YEAR, AS THE SPRING SUNSHINE HITS THE TOWN, MY DARK AND BLACK OUTFIT PALETTE  TURNS BACK TO LIGHT NUDE  AND BEIGE TONES.

MY WORKING OUTFIT : TURBAN BEANIE/ ÅHLENS , DIAMOND BROOCH/VINTAGE, BUNNY DRESS/LITTLE BOUTIQUE SPAIN, SWEATER / GINA TRICOT AND DIAMOND RING/H&M.
LOVELY BEIGE FRINGE PURSE FROM HERE AND WEDGE NUDE  BOOTS / BLANCO.

2 Responses to “BACK TO BEIGE”

 1. Dk April 7, 2012 at 4:10 pm #

  Hey upea! Ensinnäkin, sun blogis on kyllä niin paras!
  Olis myös kysyttävää, huulista 🙂 Oon ajatellut ottaa täyteainetta huuliin, joten olisko sulla antaa vinkkejä/tietoa hyvästä alanammattilaisesta? 🙂 Olen kuullut että hyvä lopputulos on todella paljon myös laittajasta kiinni, joten ihan mihin tahansa en uskalla mennä!
  Kiitos hirmuisesti jos ehdit vastata! Ja ihanaa kevättä sinne! xx

  • ilovehelsinki April 7, 2012 at 8:43 pm #

   Kiitos, kiva kuulla että tykkäät blogistani 🙂 Mikäli haluat laittaa täyteinetta huuliisi, suosittelen sinulle ja kaikille muillekkin ainoastaan plastiikkakirurgia, joka on erikoistunut kasvojen muotoiluun täyteaineilla. Näin varmistut täyteaineen sekä alkuperästä että turvallisuudesta ja luonnollisen kauniista lopputuloksesta. Olen ikävä kyllä nähnyt työssäni jos minkälaisia huulia, pääasiallisesti epäonnistuneita sellaisia. Kaiken maailman feikki-täyteaineita voi kuka vaan tilata netistä ja pistää ale-hintaan ilman mitään koulutusta kaiken maailman kauneushoitoloissa ja kampaamoissa, mikä on valitettavaa, sillä ne voivat pilata huulesi loppuelämäksi. Suosittelen isojen ja luotettavien yksityisten lääkäriasemien plastiikkakirurgeja. Kannattaa maksaa mieluummin hiukan korkeampi hinta ja ottaa varman päälle, kuin maksaa itsensä kipeäksi epäonnistuneiden huulien korjaamiseksi. Tiedän, että Siluetti, Mehiläinen ja Bulevardi 22 sekä Eiran sairaala Helsingissä ovat luotettavia ja heillä on osaavia plastiikkakirurgeja.Toivottavasti tästä oli apua 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: