ROMANTIC PASTELS

19 Apr

SATU TUOMISTO IN ROMANTIC PASTELS THEMED PICTURES. PHOTOGRAPHER PASI LIESIMAA/IL, REPORTER INKA NURMISTO AND MAKEUP AND HAIR KATJA TEINILÄ.

2 Responses to “ROMANTIC PASTELS”

 1. enonyymi April 21, 2012 at 1:16 pm #

  Hei! Olen seurannut blogiasi alusta lähtien..ja useita vinkkejä ja inspiraatioita saanut, kiitos! Muistan sun joskus liputtaneen jonkun kampaajan nimeen? Itse en vielä koskaan ole kampaajalta tyytyväisenä vaaleisiin hiuksiini lähtenyt :/ Aina lopputulos on liiaan johanna tukiainen-vetyperoksidi tai vastaavasti liian keltainen! Olisin kiinnostunut tekeekö tämä sun luottokampaaja hiuksia myös tavallisille taallaajille vaiko vaan kuvaus yms huksia? Olen tulossa kesän aikana vähän pidemmälle lomalle helsinkiin ja yksi ehdoton juttu reissulle olisi päästä jonkun ammattilsen käsiin, joka ymmärtää blondin tukan päälle ;)) Olisiko sinulla joku jota suositella?

  Oikein hyvää kevään jatkoa!

  p.s meikkipostausta odotellessa 🙂 Sulla on niin raikas ja ihana meikki aina kuvissa hihhihii olisi kiva saada videota/kuvia vaihe vaiheelta miten sen luot

  • ilovehelsinki June 3, 2012 at 8:42 pm #

   Anteeksi kun en ole vastannut aikaisemmin 🙂 Minulla on ollut super-kiireinen vuosi töiden suhteen ja minulla on ollut viime aikoina vaikea löytää aikaa blogin teolle, mutta Kiva kuulla, että olet tykännyt blogista 🙂 Luottokampaajani on on ollut jo ikuisuden Tommy Väänänen, joka aloitti juuri työskentelyn Tyyli-kampaamossa viime vkolla,ja hän tekee ihan kaikille hiuksia 🙂 voit soittaa suoraan Tommylle nroon 0400 948998 🙂 Tommy on tosi hyvä blondien kanssa:) Yritän myös toteuttaa meikkipostauksen tulevaisuudessa, sitä onkin kyselty tosi paljon 🙂

   Aurinkoa,

   K

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: