BEAUTY BALMS

10 Oct

BB CREAM SEEMS TO BE  THE TRENDIEST MULTI-FUNCTIONAL COSMETIC PRODUCT  AT THE MOMENT…IT HAS MANY `NICKNAMES`; BLEMISH BALM, BEAUTY BLEMISH BALM, BLEMISH BASE, BEBLESH BALM, BEAUTY BALM….

WHAT IS IT?

WIKIPEDIA;

“BB CREAM IS PROMOTED AS ALL-IN -ONE FACIAL COSMETIC PRODUCT TO REPLACE SERUM, MOISTURIZER, PRIMER, FOUNDATION AND SUNBLOCK. IT CAN BE WORN ALONE AS A TINTED MOISTURIZER, OVER SERUM AND MOISTURIZER AS A REGULAR FOUNDATION, AND UNDER  POWDER, DEPENDING ON THE DESIRED AMOUNT OF COVERAGE”. 

MY OWN EXPERIENCE AND THOUGHTS;

LOVELY  PRODUCT THAT COMBINES MAKEUP, MOISTURIZING AND PROTECTIVE POWERS OF A SKINCARE PRODUCT WITH THE COMPLEXION-PERFECTING AND SKIN-EVENING PROPERTIES OF A FOUNDATION.  A PERFECT OPTION FOR LAZY-LADIES, BUSY MAMAS WITH NO TIME FOR THEMSELVES, TINTED DAY CREAM LOVERS AND  NATURAL-LOOK SEEKERS. IT PROTECTS YOUR SKIN FROM  THE SUN DAMAGE AND OTHER ENVIRONMENTAL STRESS FACTORS. IF YOU HAVE CHOSEN THE RIGHT BB-PRODUCT FOR YOU,YOUR SKIN SHOULD LOOK AND FEEL MORE RADIANT AND FLAWLESS.

I HAVE FOUND ONE COMMON PROBLEM IN ALMOST EVERY BB CREAM I HAVE TESTED… MOST OF THE COSMETIC BRANDS HAVE ONLY ONE SHADE AVAILABLE AND THE SHADES ARE USUALLY VERY FAIR AND MOSTLY GRAY TONED. SO BE AWARE THAT IN SOME CASES TOO FAIR AND GRAY TONED BB CREAM CAN EASILY TURN YOUR FACE MORE TIRED, DULL AND DEAD-LOOKING RATHER THAN FRESH AND RADIANT. I GUESS IT´S BECAUSE BB CREAM IS AN ASIAN INNOVATION WHERE THE  IDEAL OF BEAUTY IS TO HAVE SUPER-WHITE SKIN. THIS PROBLEM CAN BE PARTLY SOLVED BY MIXING FAIR BB CREAMS WITH DARKER SHADE FOUNDATIONS .

MY FAVOURITES ARE HERE:

DIOR HYDRA LIFE BB CREME SPF 30

I LOVE THE VELVETY GLOWING FEELING  AND END RESULT OF IT.THERE IS ONLY ONE SHADE AVAILABLE, NOT THE FAIREST ONE COMPARED TO PRODUCTS OF THE OTHER BRANDS , WHICH IS GOOD NEWS. I MIX IT TOGETHER WITH DARKER SHADE FOUNDATION, BUT IF THE SKIN TONE IS FAIR ENOUGH IT WORKS PERFECTLY AS WORN ALONE. I WOULD RECOMMEND THIS PRODUCT TO DRY AND NORMAL SKIN TYPES, RATHER THAN OILY OR MIXED SKIN. THE PRICE IS ABOUT 65 EUROS.

BOBBI BROWN BB CREAM SPF 35

THIS IS A WONDERFUL PRODUCT SINCE IT´S AVAILABLE IN 5 DIFFERENT SHADES AND LEAVES MORE MATTE END RESULT. I FOUND A PERFECT TONE EVEN FOR MY ALWAYS TANNED LOOKING AND  LIVER SPOT COVERED FACE. THIS PRODUCT IS SUITABLE  FOR ALL THE SKIN TYPES FROM DRY TO OILY SKIN. THE PRICE IS ABOUT 35 EUROS.

12 Responses to “BEAUTY BALMS”

 1. Sara October 11, 2012 at 9:53 am #

  Minkä meikkaaja-maskeeraaja koulun olet käynyt? 🙂

  • ilovehelsinki October 12, 2012 at 10:48 pm #

   Olen käynyt Make Up Storen meikkaaja-maskeeraaja koulun 🙂

 2. Amanda October 11, 2012 at 11:24 am #

  Please, make a post that deals with your favorite autumn styles! What are the must haves for this autumn and winter? And with loads of pictures, of course 🙂

  • ilovehelsinki October 12, 2012 at 10:50 pm #

   I try to make your wishes true 🙂 Thanks for your comment, it´s always nice to know what my readers want 🙂

 3. tiia October 12, 2012 at 8:55 am #

  Ootko kokeillut Muradin tuotteita? Mulla itellä on yksi primer-tuote koko kasvoille ja liftaava tuote silmäympärysiholle ja oon tykännyt kovasti 🙂 Tutustumisen arvoinen sarja ja löytyy paljon tuotteita eri ihotyypeille!

  • ilovehelsinki October 30, 2012 at 9:07 am #

   Hei Tiia 🙂

   Kiitos vinkistä, en ole kokeillut Muradin tuotteita, mutta laitan suosittelusi korvan taakse 🙂

 4. Heculina October 12, 2012 at 2:41 pm #

  Hei Katja!
  Ensinnäkin kiitos aivan ihanasta blogista. Olen seuraillut täällä ihan alku ajoista lähtien! Ja olenkin saanut täältä valtavasti inspiraatiota ja vinkkejä omaan kauneudenhoitoon sekä meikkaamiseen!
  Upeita portfolio kuviasi on kiva katsella, mutta pidän myös siitä että esittelet täällä tuotesuosituksiasi sekä vilautat hiukan omaa elämääsi. Koira rakkaana ihmisenä suloinen Coco on varastanut sydämeni 🙂

  Toiseksi haluaisin kysyä sinulta vinkkejä ympärivuotiseen rusketukseen 🙂 Mielestäni oma ihoni on ainakin terveemmän ja hehkuvamman näköinen ruskettuneena, mutta vaikka rusketunkin helposti tuppaan silti talvisin olemaan varsin kalpea :/ Nyt tiedossa onkin 2 viikkoa thaimaan auringon alla jee! Mietin vain miten matkan jälkeen säilyttää hankittu rusketus?

  Kysyn tätä asiaa ystäväni puolesta 🙂 Hän kun kärsii talvisin hieman punoittavasta ihosta; pakkanen, kuiva ja lämmin sisäilma yms..en usko couperostasta olevan kyse. Mikä olisi hyvä tuote peittämään/häivyttämään ihon punaisuutta?

  Hyvää syksyn jatkoa sinulle!

  p.s saako Bobbi Brownin tuotteita suomesta?

  • ilovehelsinki October 12, 2012 at 11:47 pm #

   Kiitos kivasta viestistäsi 🙂 Mukava kuulla, että blogi on ollut hyödyllinen ja inspiroiva, ja että olet seurannut blogiani alusta saakka 🙂
   Coco on kyllä yliluonnollisen persoonallinen ja ihana villakoira, minä ja mieheni ollaan molemmat myös ihan rakastuneita siihen 🙂

   Yritän laittaa enemmän suosituksia ja vilautella elämääni jatkossa 🙂 Minulla on valitettavasti todella rajoitetusti vapaa-aikaa työni ohella, ja koska blogini on vielä toistaiseksi harrastus-pohjalla, en pysty kirjoittamaan ja tekemään niin paljon juttuja kuin oikeasti haluaisin, ja sekös minua harmittaakin 🙂 Mutta yritän toteuttaa kaikkien toiveet:)

   Lucky You 🙂 Thaimaan reissu kuulostaa ihanalta 🙂
   Rusketukseen liittyen suosittelen itse käyttämiäni Super Caroten- porkkanatabletteja, joita itse käytän ympäri vuoden. Ne antavat jo kauniin sävyn jo ilman aurinkoakin. Auringossa niiden sisältämät luonnon antioksidantit suojaavat palamiselta ja muilta auringon haitta- vaikutuksilta, auttavat ruskettumaan nopeammin ja rusketus pysyy niillä myös pidempään. Kunnon suojakertoimet aurinkovoiteissa on tosi tärkeät myös, vähintään 30 SPF. Ja kunnon aurinkolasit aina päässä aurinkoa ottaessa, silläkin uhalla, että niistä jää panda-rajat silmiin. Silmän ympäryksen ihoa kannattaa vaalia eniten, sillä sen vahinkoja on lähes mahdotonta korjailla millään tavoin 🙂

   Itseruskettavista suosittelen St Tropezin tuotteita ja edullisempana vaihtoehtona Doven medium to dark itseruskettavaa päivittäiseen käyttöön. Näistä olen itse tykännyt eniten. Kasvoille paras on St Tropez, se on ainoa josta minulle ei tule näppyjä naamaan 🙂

   Suomalaisilla naisilla on taipumus punoittavaan sekä couperoottiseen ihoon, koska iho joutuu kovalle rasitukselle lämpötilojen vaihtelun sekä muiden ulkoisten rasitteiden vuoksi; pakkanen, kuiva lämmitetty sisäilma, sauna, tietokoneen päätteen kanssa työskentely ja ns.sähköpöly jne. Nämä kaikki aiheuttavat vahinkoa, etenkin jos ihoa ei suojaa oikein. Olen vuosia käyttänyt sekä työssäni että itselläni Gernetic
   tuotesarjan Synchro voidetta, se voisi olla todella hyvä voide ystävällesi. Se suojaa, hoitaa, uudistaa ja hemmottelee ihoa tehokkaasti. Sitä käytetään atooppisen ihon ja palovammojenkin hoitoon, joten se kertonee sen tehokkuudesta. Valtaosa asiakkaistani on ihastunut kyseiseen tuotteeseen. Se on ihana voide meikin allakin, koska se on niin täyteläistä ja jättää ihon kuulaan kimmoisaksi, mikäli tykkää ei mattaisesta lopputuloksesta. http://www.topkat.fi :stä voi tiedustella lähinnä olevia jälleenmyyjiä 🙂 Nykyään meikkivoiteissa ja BB voiteissa on suojaavia ominaisuuksia, joten niistäkin on hyötyä sellaisenaan.

   Mikäli ystäväsi haluaa viedä punoitusta pois meikkivoiteilla, suosittelen kelta-pohjaisia/ lämpimiä peitetuotteita/meikkivoidetta, sillä keltainen neutraloi punaista.Esim. MAC meikkivoiteista kannattaa valita NC alkuisia sävyjä.

   Toivottavasti näistä oli apua 🙂 Laita viestiä mikäli jotain jäi vielä askarruttamaan 🙂

 5. Sofia October 13, 2012 at 4:38 pm #

  Moikka! Olen lueskellut blogiasi pidemmän aikaa ja kiitos paljon kaikista kauneus- vinkeistä 🙂 Ja mukava kun jaksat vastailla lukijoiden kommentteihin niin perusteellisesti!

  Kyselenkin nyt että voisitko vinkata jotain todella toimivaa peiteainetta joka toimisi tummiin silmänalusiin? Olen vasta 25v. mutta tummat silmänaluset ovat vaivanneet minua jo useamman vuoden. Vaiva ei johdu valvotuista öistä eikä huonoista elämäntavoista joten ainut keino on saada ne meikillä peittoon. Olen kokeillut valokyniä (YSL, Estee Lauder mm.) mutta ne eivät ainakaan toimi. Siispä, sinulla kun on varmasti paljon kokemusta tummista silmänalusista ja niiden peittämisestä niin voisitko auttaa tyttöä hädässä 😉

  Kiitos paljon 🙂

  • Hanna October 26, 2012 at 12:06 pm #

   Hei,
   saako Bobbi Brown -tuotteita Suomesta? Tai osaatko suositella nettikauppaa, josta saisi tilattua Suomeen?

   • ilovehelsinki October 30, 2012 at 9:06 am #

    Hei Hanna 🙂

    Uskoisin, että ulkomaalaisista nettikaupoista saa tilattua Bobbi Brownin meikkejä, Suomesta niitä ei toistaiseksi ikävä kyllä saa 😦 Itse olen ostanut ulkomailta, joten minulla ei ikävä kyllä ole antaa tietoa mistä voisi tilata.

  • ilovehelsinki October 30, 2012 at 9:03 am #

   Hei Sofia 🙂
   Suosittelisin kokeilemaan tummiin silmänalusiin seuraavia tuotteita; Make Up For Ever, lift concealer sävyt, 01,02,03, riippuen ihosi sävystä tai Helena Rubinstein magic concealer sävy 01,02, riippuen ihosi sävystä, myös Lorealin valokynät ( ei kuitenkaan Lumi) ovat mielestäni valokynistä toimivimmat, vaaleanpunaisin sävy. Perussääntönä kannattaa muistaa se, että kannattaa valita hiukan roosaan taittava sävy, sillä se raikastaa ja neutralisoi tummia silmänalusia 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: