FYI

5 Nov

I HAVE WONDERFUL PEOPLE READING AND FOLLOWING MY BLOG…THANK YOU ALL FOR THAT 🙂

..BUT THERE SEEMS TO BE ONE SICK FINNISH WOMAN AMONG MY BLOG READERS. I HAVE NOTICED THAT SHE IS READING MY BLOG, VIOLATING MY PRIVACY AND STALKING ME EVERY POSSIBLE WAY. SO THIS POST IS PERSONALLY TO YOU:

PLEASE, TAKE YOUR BUSINESS SOMEWHERE ELSE AND STOP BEING OBSESSED ABOUT ME, AND PLEASE SEEK SOME PROFESSIONAL HELP FOR YOUR SERIOUS MENTAL PROBLEMS…

THIS IS ALREADY A POLICE MATTER AND IF YOU TAKE IT ANY FURTHER AND WILL NOT STOP THIS HARRASHMENT IMMEDIATELY, YOU MIGHT END UP RUINING YOUR OWN LIFE WHEN EVERYONE FINDS OUT WHO YOU ARE AND WHAT ARE YOU DOING. AND YOU CAN BE SURE THAT I WILL MAKE IT AS PUBLIC AS POSSIBLE.

I HIGHLY RECOMMEND THAT YOU CHANNEL ALL THE TIME AND EFFORT THAT YOU ARE AT THE MOMENT SPENDING TO YOUR OBSESSION ABOUT ME RATHER TO YOURSELF AND YOUR OWN LIFE.

AND SINCE YOU HAVE BEEN VIOLATING MY LIFE ALMOST A YEAR NOW I COPY PASTE THIS JUST FOR YOU :

NOTICE / HUOMIO:

COPYRIGHT

ALL THE PICTURES TAKEN BY THE BLOGGER ON WWW.ILOVEHELSINKI.COM BLOG ARE PROTECTED BY COPYRIGHT, PICTURES CAN ONLY BE USED WITH THE PRIOR CONSENT OF WWW.ILOVEHELSINKI.COM AND THOSE HAVE TO BE LINKED BACK TO THIS BLOG WITH ITS FULLY CONTENT, SO ANY OF THE PICTURES CAN´T BE TAKEN OUT OF THE CONTENT OF THE POST  .
IT IS FORBIDDEN TO USE ANY OF THE PICTURES FOR COMMERCIAL PURPOSES OR ANY OTHER PURPOSES THAT ARE INSULTING BLOGGERS PRIVACY OR USED ANY OTHER INAPPROPRIATE WAY.
KAIKKI BLOGIN PITÄJÄN KUVAT OVAT TEKIJÄNOIKEUSLAILLA SUOJATTU. KUVIA SAA KÄYTTÄÄ AINOASTAAN BLOGIN PITÄJÄN SUOSTUMUKSELLA JA MIKÄLI KUVIA KÄYTETÄÄN, TULEE NE AINA LINKITTÄÄ TAKAISIN TÄHÄN BLOGIIN, YKSITTÄISIÄ KUVIA EI SAA IRROITTAA ASIAYHTEYKSISTÄ. ON KIELLETYÄ KÄYTTÄÄ BLOGIN PITÄJÄN OTTAMIA KUVIA KAUPALLISIIN TARKOITUKSIIN TAI MIHINKÄÄN MUIHIN TARKOITUKSIIN/ ASIAYHTEYKSIIN, JOTKA LOUKKAAVAT BLOGIN PITÄJÄN YKSITYISYYTTÄ TAI OVAT MILLÄÄN TAVOIN EPÄASIALLISIA.
PIDÄTÄN OIKEUDET RYHTYÄ OIKEUSTOIMIIN, MIKÄLI VÄÄRINKÄYTÖKSIÄ TAPAHTUU.

4 Responses to “FYI”

 1. Heculina November 6, 2012 at 8:41 am #

  Hui kauheeta! Välillä ihan pakostikin joutuu miettimään millaisia ihmisiä täällä internetin maailmassa oikein liikkuu. Itse olen säästynyt ainakin toistaiseksi ikäviltä kommenteilta blogissani, mutta se onkin vielä varsin pieni. mutta laittaa kuitenkin miettimään mitä sitä julkaisee!
  Tuttavani piti äitys ja myöhemmin lapsiperheen arjesta blogia. Hän joutui sen valitettavasti sulkemaan kun, joku otti luvatta hänen lastensa kuvia omille sivustoilleen ja väitti omaksi!! :/ Surullista!

  Olisi silti sääli mikäli tuollaisten ihmisten vuoksi mnet ihanat ja hyvät blogit joutuvat sivustinsa ovet sulkemaan..

  • ilovehelsinki November 6, 2012 at 4:58 pm #

   Juurikin näin,Ikävä kyllä sairaita ihmisiä tuntuu löytyvän 😦 Kyseinen henkilö saa nyt mahdollisuuden lopettaa touhunsa ja pyytää anteeksi, mikäli näin ei tapahdu, aion kyllä tehdä asiasta julkisen … Ihan vain sen takia, että ihmiset tajuaisivat, ettei internetissä voi kasvotta sabotoida muiden ihmisten elämää ilman seuraamuksia 🙂

  • ilovehelsinki November 13, 2012 at 8:49 pm #

   Totta 🙂
   Olen samaa mieltä kanssasi ❤ Mutta onnea on tietää ettei kukaan tasapainoinen normaali ihminen touhuile netissä niin kuten tuttavasi häirikkö tai tämä pakkomielteinen häiriköijä, joka on piinannut minua 🙂 On hullua jos ei ymmärrä että internettiin jää aina jälkiä, jotka voidaan jäljittää… Itse en todellakaan aio lopettaa blogiani ja teen ihan varmasti kaikista häiriköintiin liittyvistä jutuista julkisia blogissani 🙂

   Aurinkoa 🙂 Katja

 2. Anonyymi November 6, 2012 at 11:08 pm #

  Tosi ikävä kuulla että tollasta kiusaamista olet joutunut kokemaan! Ei voi ymmärtää näitä ihmisiä jotka sitä tekee! Hieno homma että julkaisit tän kirjoituksen ja tosiaan tuot asian esille. Tommoiselle sairaalle toiminnalle ei saa missään nimessä alistua!!! Sitähän ne hullut just haluavat että blogi kaatuu.

  Hurjasti tsemppiä 🙂 ja kiitos blogistasi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: