SILVERED

12 May

I LOVE SOFT AND GENTLE NUDE POWDERY TONES ACCOMPANIED WITH SHINING SILVER DETAILS…IMG_6784IMG_6787
IMG_6768MY OUTFIT: SWEATER FROM HERE, JEANS FROM HERE, WATCH FROM HERE AND WEDGE SNEAKERS FROM HERE.IMG_6780
IMG_6778IMG_6769

2 Responses to “SILVERED”

 1. anonyymi May 14, 2013 at 4:26 pm #

  Miltä merkilta ja minkä sävyinen meikkivoiteesi on? Itse olen myös hieman päivettynyt, mutten ole onnistunut löytämään meikkivoidetta joka ei olisi liian vaalea tai sitten vastaavasti liian kellertävä. Omalla ihollani ainakin nuo päivittynelle iholle soveltuvat sävyt kellertävät liikaa :/

  • ilovehelsinki May 29, 2013 at 8:55 pm #

   Hei ja aanteeksi kun vastauksessani on kestänyt, käytän yleensä Bobbi Brown BB-voidetta tumminta sävyä medium to dark, ja Excuviancen meikkivoide sävy honey sand on myös tosi hyvä, aavistuksen vaaleampi kuin edellä mainittu ja MAC mineralize satinfinish foundation nc -alkuiset sävyt 30, 40, 42, ja 44 joko sellaisenaan tai sekoitettuna tippaan Diorin Hydralife BB-voidetta (toiseksi tummin sävy), kaikki nämä on suosikkejani ja lopputulos samankaltainen kaikissa versioissa 🙂

   Toivottavasti tästä oli apua 🙂

   Aurinkoa,

   Katja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: