SAILOR

1 Jul

FRESH NATURAL BEAUTY SABINA SÄRKKÄ GOES SAILOR. PHOTOGRAPHER PASI LIESIMAA/IL, REPORTER MARKKU VIRKKALA, STYLING AND MAKEUP&HAIR KATJA TEINILÄ.

valm smallSABINA 15valm smallSABINA 13valm smallSABINA 12valm smallSABINA 14valm smallSABINA 11valm smallSABINA 16

One Response to “SAILOR”

  1. Sanna July 2, 2013 at 2:11 pm #

    Hei, tulin nyt ensimmaista kertaa kommenttoimaan vaikka aika kauan olenkin jo lukenut kivaa blogiasi.. Luulen etta moni tykkaa kovati lukea, mutta harvemmin viitsii/vaivautuu jattamaan kommentteja..
    Halusin vaan kertoa et sul on aivan ihana blogi ja eniten ainakin itseani kiinnostaa kaikki blogipostaukset missa nakyy sun asuja ja juttuja susta ja miehestasi ja kaikki matkustus postaukset myos kiinnostaa.. Eli jos saa esittaa toiveita niin saisko enemman sun asukuva postauksia, kauniista kodistanne, matkustelu tai ihan muuten vaan enemman lifestyle tyylisia postauksia. Sulla on tosi kiva tyyli ja ostin ihan sun takia saman LV laukun ja viellapa valkoisen MK kellon kun ne naytti niiiiiiiin hyvilta sun asukuvissa..
    Sulla on myos upea rusketus jotenka osaisitko neuvoa mika aurinkorasva olis hyva ottaa mukaan etelanmatkalle vartalo ja kasvoille? Haluaisin samanlaisen rusketuksen ku sulla ja olen menossa kreikkaan pian 🙂
    Noh tulipas pitka kommentti, mutta kaikkea hyvaa sinne sulle ja miehellesi ja ihanaa kesan jatkoa ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: